Om mig

Terese Ellebring uppvuxen i Brattbäcken som ligger några mil från den lilla byn Hoting, bosatt på vackra Frösön i Östersund sedan 15år tillbaka.


Jag har alltid älskat att utveckla och utmana mina kreativa sidor, teckna, skapa, färg och form.


Redan som 3åring sprang jag runt i trädgården hos min mormor och nöp knopparna från rosenbuskarna i rabatten. Gick stolt och glad i hågen in och gav dem till mamma och mormor(som blev mindre nöjda...) Efter detta fick jag hålla mig till att plocka bellisarna i gräsmattan en tid - men min passion för blommor växte!


Gymnasievalet var utan tvekan hantverksprogrammet inriktning florist.

Efter studenten började jag jobba som florist på heltid.

Några år därefter genomförde jag mitt gesällbrev i Norrköping och blev då floristgesäll.


2014 föddes min skatt Wilma och jag var föräldrarledig en tid men hade svårt att hålla mig borta från att jobba med det jag verkligen brinner för.


I slutet av 2018 påbörjade jag mitt Mästarbrev i floristyrket och i januari året därpå var utbildningen och provet godkänt och klart. Jag är nu Floristmästare!


Under alla mina år som anställd så har drömmen varit att starta eget, att skapa, sätta min egen prägel, utveckla, designa mina verk och visioner.

Våren 2019 tog jag beslutet...

Med 13års erfarenhet av floristyrket, ett mästarbrev i famnen och en dröm som blir till verklighet så står jag här idag!


/Terese

FLORIST ELLEBRING

BRÖLLOP BEGRAVNING FÖRETAG EVENT KURS

KONTAKT


info@floristellebring.se

0738370825